Werkgroep ANDERS

Misschien ben jij die iemand ANDERS, die wat zoekt of die wij zoeken.

Vanwaar de naam ANDERS:

 

 

 

A          abstract

 

N          nieuw

 

D          denken

 

E          experimenteel

 

R          ruimte

 

S          surrealistisch

 

Ons doel

De werkgroep is bedoeld voor fotografen die intensief bezig zijn met fotografie of dit wensen te doen en willen werken aan één of meerdere thema’s. Dit kan zijn vanuit een speciale invalshoek of nieuwe techniek, creatief en kunstzinnig bezig zijn met fotografie. Maar ook werk van bekende fotografen beter leren kennen en een eigen stijl hiernaast te gaan ontwikkelen, dit zijn maar enkele gedachten


De missie

Tijdens de samenkomsten worden de ideeën in praktijk omgezet door met elkaar een bepaalde aanpak te bespreken en nadien alles in de studio of locatie op de gevoelige plaat vast te leggen. Verder wordt jouw fotowerk besproken, wordt gediscussieerd over hoe jij jouw werk nog persoonlijker kan maken, nog abstracter en kunstzinniger of misschien juist nog meer documentair. Gewoon een open blik hebben om er allemaal het beste voor ons werk uit te kunnen halen en elkaar te kunnen stimuleren en inspireren.


Voelt u zich aangetrokken door dit project, dan kan u zich hieronder altijd aanmelden en zal u worden uitgenodigd op onze ANDERS kennismaking vergadering. 

 

 

HIERONDER AANMELDEN

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.