Fotografie Challenge · 03. augustus 2020
Het was voor de jury geen gemakkelijke opdracht omdat het geen alledaags onderwerp was. Toch was er maar één foto die door alle juryleden punten had gekregen en dan ook als beste foto werd bekroond. De winnende foto is van de hand van Ronny Meekers en dus een welgemeende proficiat aan de auteur.
Fotografie Challenge · 11. juli 2020
Na een maandje te zijn weggeweest wegens Covid-19 zijn we er terug met een nieuwe uitdaging. Tussen de talrijke inzendingen heeft de jury één foto als de beste van de maand verkozen en de inzender was Luc Biebouw, proficiat.
Algemeen · 19. juni 2020
Momenteel hebben we onze kalender met activiteiten opnieuw aangepast voor de rest van het werkjaar. Verder staan de werkzaamheden aan ons nieuw lokaal/studio voor de deur. Werken beginnen normaal gezien volgende week. Hierdoor worden de bijeenkomsten voor de groep "ANDERS" uitgesteld tot later op het jaar.
Fotografie Challenge · 19. juni 2020
Deze maand kregen jullie de kans om tijdens deze Corona-tijden binnenshuis te werken. Voor de fotografen die graag in een keuken staan, zouden zeker een stapje voor hebben, maar dit wil altijd niets zeggen. Kortom, onze winnaar voor deze maand is Vera De Man geworden met een prachtig bordje. Proficiat....
Fotografie Challenge · 19. juni 2020
Voor onze opgave voor deze maand kwamen onze macro liefhebbers aan de beurt. Zij konden zich uitleven in de wereld van de technologie en proberen de beste foto van de maand te verwerven. De winnaar van deze maand is Jean Busselen geworden met echt een detail in de technologie. Proficiat.
Fotografie Challenge · 03. maart 2020
We zijn reeds aan onze 2de Foto Challenge toe van 2020 met weer een aantal mooie foto's. Daarom heeft de jury het niet gemakkelijk gehad en was er maar een minimaal verschil tussen de eerste drie foto's. Uiteindelijk ging Linda Celis met de eer lopen met haar prachtig glaswerk als "Stilleven". Proficiat Linda....
Workshops · 09. februari 2020
Afgelopen zaterdag was de studioruimte weer goed gevuld met leergierige fotografen voor de workshop "Film Noir". Na een korte PowerPoint presentatie alles in praktijk omzetten. In aanwezigheid van 2 modellen zijn er verschillende sets opgezet en iedere deelnemer had de tijd om de gepaste opnamen te maken. Tussendoor nog even de tijd om van gedachten te wisselen over de gemaakte opnamen. Spijtig genoeg was er tijd tekort, maar ben er zeker van dat iedereen voldaan huiswaarts is gekeerd.
Uitstappen · 04. februari 2020
Afgelopen zondag 2 februari hebben we onze 1ste Foto Wandeltocht georganiseerd. Daar de weersvoorspellingen geen al te beste dag voorspelde was er toch een ruime opkomst. Voorzien van fotomateriaal en warm ingeduffeld gingen we van start op de Parking van het Begijnhof. Voornaamste bezienswaardigheid was het stadhuis, waar we de toelating hadden verkregen om de zalen van het stadhuis te fotograferen. Wij verwachten jullie dan zeker terug op onze volgende Foto Wandeling.
Fotografie Challenge · 04. februari 2020
Het nieuw werkjaar is van start gegaan en ook onze Foto Challenge is opnieuw gestart. Voor de afgelopen maand was het thema "Portret zwart-wit" en de winnaar van de maand was Dhr. Daniel Doyen. Proficiat....
Fotografie Challenge · 04. februari 2020
Tijdens onze jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst van vorige maand, zijn ook de prijzen uitgereikt van de Foto Challenge 2019. Eindklassement: Brons: Herman Verboven Zilver: Guido Pipers Goud: Jean Busselen Beste foto 2019: Tinne Hendrickx Zij mochten allen een mooie prijs en certificaat in ontvangst nemen uit de handen van de voorzitter. Proficiat aan allen.

Meer weergeven