Foto Challenge APL

Hier zal je de beste foto's die maandelijks weerhouden worden kunnen bekijken.  De afgebeelde foto's  worden ingezonden voor onze "Foto Challenge" welke iedere maand een nieuw thema krijgt en waaraan je kan deelnemen via onze Facebook pagina als je lid bent van de groep.

 

 

 

REGLEMENT FOTO CHALLENGE

 

 

 

1. Elke maand zal er een thema voorgesteld worden, waarover je foto’s kan insturen.

 

2. Iedereen die lid is van de FB-groep APL FotoCollectief, kan foto's uploaden tot de 25ste van elke maand.

 

3. Bij de maandelijkse Foto Challenge mag je maximaal 2 foto’s inzenden.

 

4. Het maximale formaat van de foto aan de langste zijde mag 1200pix. zijn.

 

5. Verder mag er geen kader, watermerk, embleem of naamvermelding op de foto staan.

 

6. De ingezonden foto’s moeten eigen creaties zijn.

 

7. De ingezonden foto’s mogen niet indruisen tegen de openbare orde, de goede zeden of de belangen van de organisator, maar ook indien er een vermoeden is van copyright, kan hierdoor de foto verwijderd of niet gepubliceerd worden. 

 

8. Elke maand worden er 6 foto’s genomineerd door een willekeurige jury en uit deze foto’s wordt de winnende maandfoto gekozen.

 

9. Uit alle maandelijks  winnende foto’s word de “Beste foto van de FotoChallenge” gekozen door een onafhankelijke jury.

 

10. Aan deze Foto Challenge zijn ook prijzen verbonden voor de 3 beste fotografen van de Challenge en ook voor de “Beste foto van de Challenge”.

 

11. Alle winnaars worden bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst in januari volgend op het wedstrijdjaar.

 

12. De prijzen moeten persoonlijk afgehaald worden tijdens de prijsuitreiking en zijn niet overdraagbaar.

 

13. De namen en woonplaatsen van de winnaars worden bekend gemaakt tijdens de prijsuitreiking  en worden daarna gepubliceerd op onze website en Facebookpagina van APL FotoCollectief .

 

14. Door deel te nemen aan de wedstrijd gaat de deelnemer expliciet akkoord met de voorwaarden opgenomen in dit reglement.

 

15. De organisator behoudt zich het recht om de wedstrijd te annuleren en de inhoud van het reglement of het verloop van de wedstrijd te wijzigen bij onvoorziene omstandigheden.

 

16. Onder geen enkel beding kan de organisator aansprakelijk gesteld worden voor eventuele wijzigingen.

 

17. In geen enkel geval kan de organisator aansprakelijk gesteld worden voor indirecte of directe kosten,  schade of kopiëren van foto’s op internet, e.d. die zich kunnen voordoen, n.a.v. de deelname aan deze wedstrijd en de uitreiking van de prijzen.