Foto-Expositie is afgesloten

Onze jaarlijkse fototentoonstelling voor dit jaar is gesloten. Het was weeral een succesvolle uitgave met een groot aantal bezoekers. Weerom waren we erin geslaagd een gevarieerd aanbod van werken aan het publiek te tonen. Dat dit gesmaakt werd door de bezoekers, uitte zich door de vele positieve reacties die we hebben ontvangen. Dat onze naambekendheid stilaan doordringt bij de brede groep van fotografen en kringen mag ook duidelijk zijn. Door deze naambekendheid van het APL FotoCollectief zijn er ook enkele nieuwe aanvragen voor aansluiting bij de groep, wat wij zeker op prijs stellen. Voelen ook aan dat sommige fotografen niet meer het juiste of gewenste onderdak vinden bij bepaalde kringen en die in hun totaliteit vrij willen zijn in hun denken en doen. Deze vinden dan al sneller de weg naar ons collectief.

Afgelopen zaterdag zijn de deuren dan gesloten bij een uitgebreide finissage die talrijk is bijgewoond. Na de deuren te hebben gesloten achter ons hebben we nog uitgebreid getafeld in gezellig sfeer en nog lang nagepraat over de expositie, maar ook al kleine plannen gemaakt voor de volgende editie. 

Verder zou ik dan ook alle exposanten willen bedanken voor hun inzet en hulp tijdens de expositie, maar ook de wederhelften van sommige exposanten die een aardig handje hebben toegestoken voor, tijdens en na de finissage.  Allemaal hartelijk bedankt....