Workshops, Lezingen en Evenementen

Fotografische uitstap Luik

 

Wegens de beperkte interesse en het onvoorziene warme weer werd de uitstap naar Düsseldorf verschoven naar een latere datum.

 

In ruil daarvoor leggen we morgen een uitstap naar Luik in.

 

Vertrek om 15u aan ons lokaal. We rijden eerst naar het station van Luik Guillemins waar we trachten de lijnen van dit moderne kunstwerk vast te leggen.

 

Na een uurtje is het verzamelen geblazen en rijden we naar het eindpunt van de Montagne de Bueren. Deze beroemde trap dalen we af en we nemen de tijd om hem zo kunstzinnig mogelijk vast te leggen. Vervolgens vertoeven we even op enkele pleintjes aan het beginpunt en gaan dan terug naar de wagen via de zijlings gelegen steegjes. Een minder bekend maar daarom niet minder fotogeniek terrein.

 

Tegen het blauwe uurtje spelen we even met de reflecties aan het water (Maas, Ourthe) om uiteindelijk af te sluiten bovenop een tunneluitgang van de E25. Lange sluitertijden zijn hier de bedoeling dus een stevig statief is een must!

 

Interesse? Wees er dan snel bij. De groep Is beperkt, ook al door de late organisatie.

 

DEELNEMEN

Gratis, buiten de kosten van vervoer voor de inzittende deelnemers. 

0,00 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd:


APL Leren - Cursus Lightroom CC

 

Photoshop Lightroom is een fotografieprogramma ontwikkeld door Adobe. het programma is bedoeld als losstaande applicatie voor fotografen, om te helpen met het beheren van je digitale afbeeldingen en tegelijk productiewerk te verrichten.

APL richt nu een volledige cursus Lightroom CC in voor al die gedreven zijn voor een degelijke nabewerking van hun foto's. Kom je dus verdiepen in het bewerken van foto's vanaf september 2019.  Workshop: Studiofotografie - Portret met één lichtpunt

Ben je beginnend fotograaf of wens je aan een nieuw avontuur binnen de fotografie te beginnen dan moet je zeker eens gefotografeerd hebben in een studio.  Studiofotografie is niet vanzelfsprekend en eist veel ervaring om mooie en technisch goed uitziende foto's te maken. Daarom is het goed je bij te scholen in deze tak van de fotografie.