· 

Fotografie met Smartphone of iPhone

De tijd dat we nog alleen fotografeerden met een fototoestel is al een tijdje geleden. De tijd dat een gsm of mobieltje alleen gebruikt werd om te bellen is ook al lang geleden. Waar ik naartoe wil is dat alles zeer snel gaat in deze wereld van fotografie en al wat hierbij hoort. Onze smartphone of IPhone gebruiken we tegenwoordig massaal om foto's mee te maken, bijna iedereen is er actief mee bezig en hier is niets mis mee

Een tijdje geleden kreeg ik in een boekwinkel de vraag of er ergens clubs of kringen zijn waar je met die fotografie naartoe kan. Natuurlijk wist ik wat zeggen en beantwoorde de vraag door te zeggen dat wij bij APL FotoCollectief wel oren hebben naar deze fotografie. Enige tijd later werd opnieuw deze vraag gestel en nu afgelopen week kreeg ik een emailbericht met de " Kan ik terecht bij jullie voor smartphone fotografie?" Mijn antwoord was "natuurlijk, mag geen probleem zijn, dit is ook fotografie".

Daarom denk ik dat de tijd gekomen is om ook deze weg in te slaan en de personen die deze fotografie beoefenen welkom te heten in ons collectief, want er is wel heel wat mogelijk met zo'n mobieltje.

Dus degenen die interesse hebben om aan te sluiten met deze groep van mobieltjesfotografen kunnen dit gerust laten weten en vullen onderstaande gegevens in. 

Hopelijk zien we elkaar dan binnenkort.....

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.