Anders

Samenkomst werkgroep ANDERS
Anders · 28. oktober 2021
Onze voorlaatste bijeenkomst voor dit jaar bracht wat nieuwe genres en thema's aan het licht. Doordat de fotografen aan het experimenteren zijn geweest kwamen een paar nieuwe bewerkingen en toepassingen aan het licht. Misschien niet de echt uitzonderlijke beelden die we gewoon waren te zien, maar toch nog een buitenbeentje te noemen. Hopelijk zullen we de ingeslagen weg verder volgen en zijn er misschien nog andere fotografen die zich wensen aan te sluiten met de groep ANDERS.

Anders · 21. februari 2019
Samenkomst werkgroep ANDERS Voor de fotografen van de werkgroep ANDERS zal onze volgende vergadering plaatsvinden op vrijdag 8 maart 2019 om 19u30 in ons lokaal Diestsesteenweg 5, 3540 Herk-de-Stad; Agenda: Bespreking gemaakte beelden muziekinstrumenten Eventueel andere beelden Wat voor volgende opdracht of samenkomst
Anders · 05. januari 2019
Voor de fotografen van de werkgroep ANDERS zal onze volgende vergadering plaatsvinden op zaterdag 26 januari 2019 om 19u30 in ons lokaal Diestsesteenweg 5, 3540 Herk-de-Stad; Thema: fotograferen van muziekinstrumenten N.B. mensen die in het bezit zouden zijn van een koper blaasinstrument mogen dit altijd meebrengen.