Workshops

Workshop Film Noir
Workshops · 06. maart 2024
Afgelopen zaterdag vond onze workshop "Film Noir" plaats en dit was een groot succes, want weerom was deze workshop uitverkocht. De deelnemers zijn met mooie beelden huiswaarts gekeerd en waren lovend enthousiast over deze activiteit. Maar hier zat ook ons model Tessy Tess voor iets tussen, zij zorgde voor aangepaste kleding en visagie, maar bracht ook veel geduld op bij het model staan. Zeker dank hiervoor vanuit de groep APL, maar tevens van alle fotografen. Tot onze volgende activiteit.

Workshop "Dogs in studio"
Workshops · 20. februari 2024
Weerom een geslaagde workshop die kon rekenen op een groot aantal honden met hun baasjes, die mooi in beeld werden gebracht door onze fotografen. Deze workshop werd voor de 2 keer georganiseerd en was compleet volzet, dit wil zeggen dat we zeker een volgende "Dogs shoot" gaan organiseren. Tevens wil ik onze lesgever Linda en assistent Didier bedanken voor hun inzet en professionaliteit van aanpak.

Fotograferen naar de Oude Meesters
Workshops · 21. oktober 2023
De workshop was weerom een succes, spijtig voor de afwezigen. De dag werd ingezet met een powerpoint presentatie waarna deze theorie werd omgezet in praktijk. De deelnemers hebben een drietal opstellingen kunnen uitproberen met het model van dienst, Giusi. Tijdens de praktische oefening had elke deelnemer de tijd om enkele opnamen te maken van de setting. Het was een leuke en leerzame dag en voor herhaling vatbaar. Tevens grote dank aan ons model Giusi voor het geduldig poseren.

Fotograferen naar de stijl van de Oude Meesters
Workshops · 30. november 2021
De workshop was een groot succes en tevens volledig uitverkocht zodat de vraag groter was als het aanbod. De dag werd ingezet met een powerpoint presentatie waarna deze theorie werd omgezet in praktijk. De deelnemers hebben een vijftal opstellingen kunnen uitproberen met het model van dienst Emelie. Tijdens de praktisch oefening had elke deelnemer de tijd om enkele opnamen te maken van de setting. Het was een leuke en leerzame dag waaraan de deelnemers enkele mooie opnamen hebben overgehouden

Foto-Project 20/21 bijeenkomst
Workshops · 15. november 2021
De fotografen die zich hadden ingeschreven voor het Foto-Project 20/21 voor dit jaar waren aan hun 2de bijeenkomst toe. Iedereen had al een aantal foto's voor zijn project en een plan. Iedere deelnemer kreeg de kans om zijn foto-project in het kort uit te leggen aan de collega's. Hierna werden de aangebrachte foto's besproken en de nodige aanpassingen gedaan. Persoonlijk was ik heel tevreden over de resultaten en hoop op mooie eindresultaten. Dus éénieder nog veel succes toegewenst.

Workshop/Begeleiding - Project 20/21
Workshops · 01. oktober 2021
Ons " Foto-Project 20/21" is als VOLZET van start gegaan en de deelnemers zijn loeiend enthousiast over deze langdurige begeleiding van één jaar. We wensen de deelnemers dan ook veel succes en plezier toe in hun eigen gekozen Foto-Project. Voor een nieuw "Project" zullen we opnieuw inschrijvingen organiseren in september van volgend jaar.

Workshops · 09. februari 2020
Afgelopen zaterdag was de studioruimte weer goed gevuld met leergierige fotografen voor de workshop "Film Noir". Na een korte PowerPoint presentatie alles in praktijk omzetten. In aanwezigheid van 2 modellen zijn er verschillende sets opgezet en iedere deelnemer had de tijd om de gepaste opnamen te maken. Tussendoor nog even de tijd om van gedachten te wisselen over de gemaakte opnamen. Spijtig genoeg was er tijd tekort, maar ben er zeker van dat iedereen voldaan huiswaarts is gekeerd.