Workshops

Workshops · 30. november 2021
Fotograferen naar de stijl van de Oude Meesters
De workshop was een groot succes en tevens volledig uitverkocht zodat de vraag groter was als het aanbod. De dag werd ingezet met een powerpoint presentatie waarna deze theorie werd omgezet in praktijk. De deelnemers hebben een vijftal opstellingen kunnen uitproberen met het model van dienst Emelie. Tijdens de praktisch oefening had elke deelnemer de tijd om enkele opnamen te maken van de setting. Het was een leuke en leerzame dag waaraan de deelnemers enkele mooie opnamen hebben overgehouden
Workshops · 15. november 2021
Foto-Project 20/21 bijeenkomst
De fotografen die zich hadden ingeschreven voor het Foto-Project 20/21 voor dit jaar waren aan hun 2de bijeenkomst toe. Iedereen had al een aantal foto's voor zijn project en een plan. Iedere deelnemer kreeg de kans om zijn foto-project in het kort uit te leggen aan de collega's. Hierna werden de aangebrachte foto's besproken en de nodige aanpassingen gedaan. Persoonlijk was ik heel tevreden over de resultaten en hoop op mooie eindresultaten. Dus éénieder nog veel succes toegewenst.
Workshops · 01. oktober 2021
Workshop/Begeleiding - Project 20/21
Ons " Foto-Project 20/21" is als VOLZET van start gegaan en de deelnemers zijn loeiend enthousiast over deze langdurige begeleiding van één jaar. We wensen de deelnemers dan ook veel succes en plezier toe in hun eigen gekozen Foto-Project. Voor een nieuw "Project" zullen we opnieuw inschrijvingen organiseren in september van volgend jaar.
Workshops · 09. februari 2020
Afgelopen zaterdag was de studioruimte weer goed gevuld met leergierige fotografen voor de workshop "Film Noir". Na een korte PowerPoint presentatie alles in praktijk omzetten. In aanwezigheid van 2 modellen zijn er verschillende sets opgezet en iedere deelnemer had de tijd om de gepaste opnamen te maken. Tussendoor nog even de tijd om van gedachten te wisselen over de gemaakte opnamen. Spijtig genoeg was er tijd tekort, maar ben er zeker van dat iedereen voldaan huiswaarts is gekeerd.